Bydleni Na Černé Hoře v Dejvicích

Na Černé hoře, Praha 6, Dejvice, Praha   mapa

13 600 000 Kč

za nemovitost

Nabízíme k prodeji byt o velikosti 3 + kk v lokalitě Ulice Na Černé hoře, Část obce Dejvice, Obec Praha, okres Praha 6. Jedná se o nemovitost s osobním vlastnictvím v objektu typu smíšená zástavba. Stav objektu je velmi dobrý, což znamená, že nový majitel si nemusí dělat starosti s případnými opravami či rekonstrukcemi.

Byt je částečně vybaven, což poskytuje novým majitelům dostatek prostoru pro vlastní nápady a přizpůsobení interiéru dle svých přání. Nachází se na třetím podlaží třípodlažního objektu, což zajišťuje klid a soukromí. Celková podlahová plocha bytu činí 83m², stejně tak užitná plocha, což znamená, že noví majitelé budou mít dostatek prostoru pro pohodlné bydlení.

Nemovitost je napojena na veřejnou kanalizaci, což zajišťuje komfortní životní prostředí. Přívod plynu je zabezpečen plynovodem, takže noví majitelé si nemusí dělat starosti s ohřevem vody či vytápěním.

Tato nemovitost nabízí skvělou příležitost pro ty, kteří hledají prostorný byt s dobrým vybavením v atraktivní lokalitě Prahy 6. V blízkosti se nachází veškerá občanská vybavenost, jako jsou školy, školky, obchody a restaurace.

V případě zájmu o prohlídku nás neváhejte kontaktovat. Těšíme se na Vás!
Číslo zakázky N00001
Dispozice bytu 3+kk
Podlaží v domě 3
Počet podlaží v domě 3
Celková podlahová plocha 96 m2
Druh objektu cihlová
Stav objektu dobrý
Vlastnictví osobní
Druh bytu Byt v rodinném domě
Půdní vestavba / nástavba ano
Popis vybavení kuchyňská linka, vestavěné skříně, patro v pokoji
Umístění objektu klidná část obce
Doprava silnice; MHD; autobus
Elektřina Elektro - 120 V
Voda Voda - dálkový vodovod
Plyn Plynovod
Topení Ústřední - plynové
Odpad Kanalizace
Energetická náročnost budovy E - Nehospodárná

Prodávající makléř

Pronájem krásného bytu o velikosti 110 m2 s terasou, velkou zahradou a garáží v blízkosti metra. Nabízíme k pronájmu krásný byt v ulici U Nikolajky. Byt má velkou vstupní halu. Pronajímá se zařízený značkovým nábytkem. V kuchyně naleznete kuchyňskou linku Sýkora s kvalitními spotřebiči značky Miele a Kuppersbusch. Obývací pokoj je zařízen Natuzzi sedačkou. Nadstandartně velká ložnice, kde je krom postele velká šatní skříň a spousta úložného prostoru. Další menší ložnice má vestavěnou skříň. Z obývacího pokoje je výstup na zahradu, která skýtá prostor pro příjemné posezení. Zahrada je dostatečně velká pro trampolínu i nadzemní bazén. Koupelna disponuje sprchovým koutem i vanou. V bytě jsou dvě WC, jedno v koupelně, další samostatně. Jednotlivé pokoje jsou neprůchozí. Podlahy jsou kryty parketami. Byt má videotelefon. Vjezd do garáže je na dálkové ovládání. Výhodou je velmi klidná lokalita, v blízkosti parku a dochozí vzdálenosti na metro, zdravotnické středisko a nákupní centrum Nový Smíchov.

Jiří Zimmer

Telefon: +420 777 325 801
E-mail: zimmereality@atlas.cz

Kontaktní formulář