Příjemný byt na Břevnově

Šlikova, Praha 6, Břevnov, Praha   mapa

7 200 000 Kč

za nemovitost

Nabízíme k prodeji byt na Břevnově, konkrétně v ulici Šlikova, v obci Praha, okres Praha 6. Tato nemovitost je skvělou investiční příležitostí s výhledem na vysokou návratnost. Byt o velikosti 2 + kk se nachází ve 3. podlaží cihlového objektu, což zajišťuje klid a minimalizuje hluk z okolí. Dobrý stav objektu a částečné vybavení zrekonstruovaného bytu poskytují skvělý základ pro investici. S celkovou podlahovou plochou 51m² + 15 m2 sklep nabízí tento byt dostatek prostoru pro pohodlné bydlení nebo pronájem.

Vytápění bytu je zajištěno nedávno instalovaným plynovým kotlem Junkers , což zaručuje příjemnou teplotu v chladnějších dnech. Vybavení sestává z kuchyňské linky (vaření na plyn, el. trouba), v pokoji patra na spaní a rohové vany a WC v koupelně.
Výborně fungující SVJ je zárukou nízkých poplatků a dobrého stavu domu. Dalším faktorem, který osloví investory je poloha bytu. Břevnov je klidná část Prahy s dobrou dostupností do centra města a veškeré občanské vybavenosti. V docházkové vzdálenosti od bytu se nachází veřejná doprava, obchody, restaurace a rekreační areál Petynka, což dělá toto místo atraktivním jak pro přímé majitele, tak rovněž pro potenciální nájemníky.

Nemovitost nabízí skvělou příležitost pro investory, kteří hledají stabilní a výnosnou investici. V případě zájmu o prohlídku mě neváhejte kontaktovat.
Číslo zakázky N00002
Dispozice bytu 2+kk
Podlaží v domě 4
Počet podlaží v domě 3
Celková podlahová plocha 52 m2
Druh objektu cihlová
Stav objektu dobrý
Vlastnictví osobní
Druh bytu V nájemním domě (činžovním)
Výška stropu 3.4
Sklep 15 m2
Popis vybavení Kuchyňská linka, plně vybavená, plynový kotel Junkers, patro na spaní
Umístění objektu klidná část obce
Doprava silnice; MHD; autobus
Elektřina Elektro - 120 V
Voda Voda - dálkový vodovod
Telekomunikace Internet
Plyn Plynovod
Topení Lokální - plynové
Odpad Kanalizace
Energetická náročnost budovy E - Nehospodárná

Prodávající makléř

Pronájem krásného bytu o velikosti 110 m2 s terasou, velkou zahradou a garáží v blízkosti metra. Nabízíme k pronájmu krásný byt v ulici U Nikolajky. Byt má velkou vstupní halu. Pronajímá se zařízený značkovým nábytkem. V kuchyně naleznete kuchyňskou linku Sýkora s kvalitními spotřebiči značky Miele a Kuppersbusch. Obývací pokoj je zařízen Natuzzi sedačkou. Nadstandartně velká ložnice, kde je krom postele velká šatní skříň a spousta úložného prostoru. Další menší ložnice má vestavěnou skříň. Z obývacího pokoje je výstup na zahradu, která skýtá prostor pro příjemné posezení. Zahrada je dostatečně velká pro trampolínu i nadzemní bazén. Koupelna disponuje sprchovým koutem i vanou. V bytě jsou dvě WC, jedno v koupelně, další samostatně. Jednotlivé pokoje jsou neprůchozí. Podlahy jsou kryty parketami. Byt má videotelefon. Vjezd do garáže je na dálkové ovládání. Výhodou je velmi klidná lokalita, v blízkosti parku a dochozí vzdálenosti na metro, zdravotnické středisko a nákupní centrum Nový Smíchov.

Jiří Zimmer

Telefon: +420 777 325 801
E-mail: zimmereality@atlas.cz

Kontaktní formulář