Prodej rodinného domu v Hořovicích

Vrchlického, Hořovice   mapa

6 550 000 Kč

za nemovitost

Nabízíme k prodeji rodinný dům v Hořovicích, který je ideální pro rodinné bydlení plné pohodlí a soukromí. Tento prostorný dům o podlahové ploše 240m², se nachází v klidné ulici Vrchlického. Jeho poloha v části obce Hořovice v okrese Beroun je skvělou volbou pro rodiny, které hledají klidnou a bezpečnou lokalitu.

Tento rodinný dům disponuje 5 a více pokoji, které nabízejí dostatek prostoru pro každého člena rodiny. Pokud je potřeba, je možné využít i půdní prostor pro další obytné místnosti. Dům je přízemní, s možností půdní vestavby.

Stav objektu je dobrý, a dům nabízí veškeré potřebné vybavení. Má také svůj vlastní pozemek o rozloze 478m², který poskytuje dostatek prostoru pro relaxaci a trávení času venku s rodinou.

Dům se nachází v blízkosti veškeré občanské vybavenosti, jako jsou obchody, služby a autobusové nádraží. Tato lokalita je ideální pro rodiny s dětmi, protože je zde dostatek možností pro volnočasové aktivity a výlety do okolí.
Nemovitost je napojena na veškeré inženýrské sítě, což přispívá k pohodlnému a modernímu životnímu stylu.
Nabízený rodinný dům v Hořovicích je skvělou volbou pro rodiny, které hledají prostorný a pohodlný domov v klidné lokalitě.

Video prohlídka na https://youtu.be/S9_jQamYqDc

V případě zájmu o prohlídku mne neváhejte kontaktovat.
Číslo zakázky N00003
Celková plocha 480 m2
Druh pozemku pro bydlení
Inženýrské sítě vodovod; kanalizace; plyn; elektřina
Charakter okolní zástavby obytná
Umístění objektu klidná část obce
Doprava vlak; dálnice; silnice; MHD; autobus
Komunikace asfaltová

Prodávající makléř

Pronájem krásného bytu o velikosti 110 m2 s terasou, velkou zahradou a garáží v blízkosti metra. Nabízíme k pronájmu krásný byt v ulici U Nikolajky. Byt má velkou vstupní halu. Pronajímá se zařízený značkovým nábytkem. V kuchyně naleznete kuchyňskou linku Sýkora s kvalitními spotřebiči značky Miele a Kuppersbusch. Obývací pokoj je zařízen Natuzzi sedačkou. Nadstandartně velká ložnice, kde je krom postele velká šatní skříň a spousta úložného prostoru. Další menší ložnice má vestavěnou skříň. Z obývacího pokoje je výstup na zahradu, která skýtá prostor pro příjemné posezení. Zahrada je dostatečně velká pro trampolínu i nadzemní bazén. Koupelna disponuje sprchovým koutem i vanou. V bytě jsou dvě WC, jedno v koupelně, další samostatně. Jednotlivé pokoje jsou neprůchozí. Podlahy jsou kryty parketami. Byt má videotelefon. Vjezd do garáže je na dálkové ovládání. Výhodou je velmi klidná lokalita, v blízkosti parku a dochozí vzdálenosti na metro, zdravotnické středisko a nákupní centrum Nový Smíchov.

Jiří Zimmer

Telefon: +420 777 325 801
E-mail: zimmereality@atlas.cz

Kontaktní formulář